bewaar
Tortilla's met kip en noten
Tortilla's met kip en noten
bewaar

Tortilla's met kip en noten

Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps!

20 min. bereiden
135waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Granny Smith appel

45 g

ongebrande walnoten

1 stuk

krop ijsbergsla

6 el

olijfmayonaise

1 tl

Franse mosterd

4

bloemtortilla's

8 plakjes

gebraden kipfilet

Als avondeten, in stukjes gesneden bij de borrel of verpakt voor een lunch of picknick… Multifunctioneel, deze wraps!

Aan de slag

1

Was de appel, verwijder het klokhuis en rasp grof. Hak de walnoten fijn. Was de sla en snijd in reepjes. Meng de appel met de walnoten, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met peper en evetueel zout.

2

Spreid de tortilla's uit en besmeer met mayonaisemengsel. Leg op elke tortilla 2 plakjes kipfilet. Verdeel 3/4 deel van de sla over de tortilla's. Rol de tortilla's steveig op. Snijd in stukken en verdeel over de borden. Garneer met de rest van de sla.