bewaar
Pastasalade met brie en walnoten
Pastasalade met brie en walnoten
bewaar

Pastasalade met brie en walnoten

Een van onze favoriete salades. Romig, fris en met een bite.

20 min. bereiden
344waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

220 g

roombrie

1 stuk

krop ijsbergsla

2

rode uien

1 bosje

radijs

55 g

ongebrande walnoten

75 g

veldsla

4 el

azijn

8 el

mayonaise

2 el

Franse mosterd

Een van onze favoriete salades. Romig, fris en met een bite.

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel na met koud water.

2

Snijd de brie in stukjes. Haal 4 mooie bladeren van de sla af en leg apart. Snijd de rest van de sla in repen. Snijd de uien in reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd in vieren. Hak de walnoten grof. Meng de penne, slareepjes, ui, veldsla, radijs, stukjes brie en de walnoten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Meng in een schaaltje de azijn, mayonaise en de mosterd en meng door de pastasalade. Leg de grote slabladeren in een schaal en schep de salade erin.