bewaar
Schnitzelsandwich met kaas
Schnitzelsandwich met kaas
bewaar

Schnitzelsandwich met kaas

15 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

800 g

trostomaten

½ bakje

pestodressing

4

varkensschnitzels

zout en peper

3 eetlepels

olijfolie

8 sneetjes

pain boulogne (brood)

1 zakje

verse basilicum

4 plakken

lichtbelegen kaas

Aan de slag

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Tomaten wassen en in partjes snijden. Dressing door tomaten scheppen. Schnitzels plat slaan en bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten. Schnitzels in ca. 6 minuten bruin en rosé bakken, halverwege keren. Schnitzels op 4 sneetjes brood leggen. Basilicum over schnitzels verdelen. Plakje kaas op elke schnitzel leggen. Afdekken met rest van brood. Sandwiches ca. 1 minuut onder grill leggen tot kaas begint te smelten. Direct serveren met tomatensalade.