Lauwwarme zalmsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 4 zalmmoten (` ca. 150 g)
- 5 eetlepels olijfolie
- versgemalen zwarte peper
- ½ zak panklare spinazie (` 300 g)
- 1 doos salad kit (120 g)
- ½ pain boulogne (brood) (gesneden)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Paprika's wassen, schoonmaken en in vieren snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika en zalm in ovenvaste schaal leggen en besprenkelen met olie. Zalm bestrooien met peper. Schaal ca. 15 minuten onder grill plaatsen. Intussen spinazie over vier borden verdelen. Gedroogde tomaten, croutons en amandelen (uit doos) erover verdelen. Paprika ontdoen van zwarte velletjes en in reepjes snijden. Paprika over borden verdelen. Besprenkelen met dressing (uit doos). Zalm er middenop leggen. Serveren met Boulognebrood.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 825 kcal
- eiwit 42 g
- koolhydraten 52 g
- vet 49 g