bewaar
Lauwwarme zalmsalade
Lauwwarme zalmsalade
bewaar

Lauwwarme zalmsalade

25 min. bereiden
62waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

rode paprika's

4

zalmmoten

5 eetlepels

olijfolie

versgemalen zwarte peper

½ zak

panklare spinazie

1 doos

salad kit

½

pain boulogne (brood)

Aan de slag

Paprika's wassen, schoonmaken en in vieren snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika en zalm in ovenvaste schaal leggen en besprenkelen met olie. Zalm bestrooien met peper. Schaal ca. 15 minuten onder grill plaatsen. Intussen spinazie over vier borden verdelen. Gedroogde tomaten, croutons en amandelen (uit doos) erover verdelen. Paprika ontdoen van zwarte velletjes en in reepjes snijden. Paprika over borden verdelen. Besprenkelen met dressing (uit doos). Zalm er middenop leggen. Serveren met Boulognebrood.