Lauwwarme zalmsalade

825 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(63)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 24-25 - 2001 week 24-25

Aan de slag

  1. Paprika's wassen, schoonmaken en in vieren snijden. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Paprika en zalm in ovenvaste schaal leggen en besprenkelen met olie. Zalm bestrooien met peper. Schaal ca. 15 minuten onder grill plaatsen. Intussen spinazie over vier borden verdelen. Gedroogde tomaten, croutons en amandelen (uit doos) erover verdelen. Paprika ontdoen van zwarte velletjes en in reepjes snijden. Paprika over borden verdelen. Besprenkelen met dressing (uit doos). Zalm er middenop leggen. Serveren met Boulognebrood.

Wat vond je van dit recept?

Lauwwarme zalmsalade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig