Hartige taart met Smac

895 kcal

25 min. bereiden, 25 min. wachten

3.2/5

(64)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)


2001 week 20-21 - 2001 week 20-21

Aan de slag

  1. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Smac in reepjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Smac en kaas over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Sla schoonmaken en in schaal mengen met dressing. Taart serveren met sla.

Wat vond je van dit recept?

Hartige taart met Smac

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig