bewaar
Hartige taart met Smac
Hartige taart met Smac
bewaar

Hartige taart met Smac

25 min. bereiden
25 min. wachten
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

5 plakjes

bladerdeeg (diepvries)

1 blikje

Smac

4

eieren (middel groot)

125 ml

koksroom

zout en peper

1 zakje

gemalen belegen kaas

1 krop

ijsbergsla

100 ml

sladressing naturel

olie om in te vetten

Dit heb je nodig

  • lage taartvorm (ca. 24 cm doorsnede)

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Plakjes bladerdeeg laten ontdooien. Smac in reepjes snijden. Eieren loskloppen met room, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Smac en kaas over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Sla schoonmaken en in schaal mengen met dressing. Taart serveren met sla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige taart met Smac

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig