bewaar
Tortellini met room en spek
Tortellini met room en spek
bewaar

Tortellini met room en spek

En een frisse tomatensalade 'on the side'.

30 min. bereiden
109waarderingen

Ingrediënten

4 personen

440 g

tortellini alla carne

125 g

magere spekreepjes

600 g

trostomaat

90 g

koelverse pestospread

1

ui

260 g

carbonarasaus

15 g

verse peterselie

En een frisse tomatensalade 'on the side'.

Aan de slag

1

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen in een koekenpan zonder olie of boter de spekreepjes uit. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Meng met de pestospread. Snipper de ui.

2

Voeg de ui bij het spek en bak ca. 2 min. mee. Voeg de carbonarasaus toe en verwarm mee. Snijd de peterselie fijn. Meng de tortellini met de saus. Verdeel over de borden en bestrooi met de peterselie. Serveer met de tomatensalade.