Tortellini-soep

Maak je maaltijdsoep compleet met wat Parmezaanse kaas-snippers.

420 kcal

35 min. bereiden

3.8/5

(60)

Ingrediënten

Aantal personen

Aan de slag

  1. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes. Snijd de courgettes in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui en knoflook 3 min. Voeg de bleekselderij toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verkruimel het bouillonblokje erover. Voeg het water toe en breng de soep zachtjes aan de kook.

  2. Voeg de tortellini toe en kook 15-17 min. op laag vuur. Voeg de laatste 5 min. de blokjes courgette toe. Haal de blaadjes van de takjes basilicum. Breng de soep op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met het basilicum.

  • combinatietipLekker met wat geraspte Parmezaanse kaas

Wat vond je van dit recept?

Tortellini-soep

Maak je maaltijdsoep compleet met wat Parmezaanse kaas-snippers.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig