bewaar
Bleekselderijsoep met tortellini
Bleekselderijsoep met tortellini
bewaar

Bleekselderijsoep met tortellini

25 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 zak

tortellini tri colore

1

stokbrood

100 g

zachte kruidenboter

1 struik

bleekselderij

1 liter

vleesbouillon

1 blik

tomatenblokjes

1 bakje

verse rundersoepballetjes

Aan de slag

Tortellini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Grill voorverwarmen. Stokbrood schuin in plakjes snijden en deze aan beide kanten dun met kruidenboter besmeren. Brood op bakplaat of rooster leggen en vlak onder grill in 3-4 min. bruin roosteren, halverwege keren. In soeppan bleekselderij in bouillon 5 min. koken. Tomatenblokjes en soepballetjes toevoegen en soep nog 2-3 min. laten koken tot vlees gaar is. Tortellini afgieten en door soep roeren. Soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geroosterde kruidenbroodjes.

tip

algemeenprijs per persoon 2.10 (in januari 2004)