bewaar
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
bewaar

Tortellini met tomaat en pijnboompitten

25 min. bereiden
152waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tortellini

2 tenen

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakgroentemix

1 blik

tomatenblokjes

1 pot

witte bonen

½ zakje

verse peterselie

50 g

pijnboompitten

Aan de slag

Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortellini met tomaat en pijnboompitten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig