bewaar
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
bewaar

Tortellini met tomaat en pijnboompitten

25 min. bereiden
151waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

tortellini

2 tenen

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakgroentemix

1 blik

tomatenblokjes

1 pot

witte bonen

½ zakje

verse peterselie

50 g

pijnboompitten

Aan de slag

Tortellini in 15-20 min. beetgaar koken in gezouten water, afgieten en warm houden in klein laagje aanhangend water. Knoflook pellen en fijnsnijden. Olijfolie verhitten in hapjespan, knoflook erin fruiten, Italiaanse roerbakmix na 2 min. toevoegen. 6-7 min. roerbakken en dan tomaatblokjes toevoegen. Saus iets bakken. Witte bonen erdoor scheppen en mee verwarmen. Peterselie fijnsnijden en samen met tortellini door groentesaus scheppen. Pijnboompitten in droge koekenpan al omscheppend 2 min. bakken en over gerecht strooien. Pasta over 4 diepe borden verdelen.