bewaar
Tortellini met artisjokkensaus
Tortellini met artisjokkensaus
bewaar

Tortellini met artisjokkensaus

20 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

2 zakjes

tortellini met kaasvulling

2 potten

artisjokharten

2

uien

2 teentjes

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

½ pak

gezeefde tomaten

1 pakje

room culinair

1 zakje

verse peterselie

Aan de slag

Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In wok of braadpan ui en knoflook ca. 3 minuten fruiten in olie. Artisjokharten, tomaten en room toevoegen aan uimengsel en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen boven pan en saus op smaak brengen met zout en peper. Tortellini en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Lekker met kropsla en balsamicodressing.