Macaroni met romige artisjokken
585 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
2 potten
3
1 eetlepel
1 zakje
150 ml
1 zakje
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2002 week 32-33 - 2002 week 32-33
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Artisjokharten en room toevoegen aan ui en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen en toevoegen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Bestrooien met pijnboompitten. Lekker met frisse groene salade.
Macaroni met romige artisjokken

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Artisjokharten en room toevoegen aan ui en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen en toevoegen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Bestrooien met pijnboompitten. Lekker met frisse groene salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni
2 potten artisjokharten
3 rode uien
1 eetlepel olijfolie
1 zakje pijnboompitten
150 ml room culinair
1 zakje verse peterselie




