Macaroni met romige artisjokken

Advertentie
Ingrediënten
- 300 g macaroni
- 2 potten artisjokharten (a 285 g)
- 3 rode uien
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zakje pijnboompitten (65 g)
- 150 ml room culinair (pakje a 200 ml)
- 1 zakje verse peterselie (30 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Artisjokharten en room toevoegen aan ui en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen en toevoegen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Bestrooien met pijnboompitten. Lekker met frisse groene salade.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 15 g
- koolhydraten 64 g
- vet 30 g