bewaar
Macaroni met romige artisjokken
Macaroni met romige artisjokken
bewaar

Macaroni met romige artisjokken

15 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

macaroni

2 potten

artisjokharten

3

rode uien

1 eetlepel

olijfolie

1 zakje

pijnboompitten

150 ml

room culinair

1 zakje

verse peterselie

Aan de slag

Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Artisjokharten laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en uien ca. 3 minuten fruiten. Intussen in droge koekenpan pijnboompitten roosteren. Artisjokharten en room toevoegen aan ui en zachtjes verwarmen. Peterselie fijn knippen en toevoegen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Macaroni en saus goed mengen. Over vier borden verdelen. Bestrooien met pijnboompitten. Lekker met frisse groene salade.