Tortellini met pestospinazie
Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 500 g tortellini ai formaggi (zak à 250 g)
- 2 bollen mozzarella (zakje à 125 g)
- 600 g tomaten
- 5 el dressing balsamico
- 1 teen knoflook
- 2 el traditionele olijfolie
- 600 g verse spinazie
- 100 g verse groene pesto
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
- Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.
- Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min. Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 875 kcal
- eiwit 34 g
- koolhydraten 85 g
-
vet 44 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Tortellini met pestospinazie
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tortellini met pestospinazie
- 500 g tortellini ai formaggi
- 2 bollen mozzarella
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes.
- 600 g tomaten
- 5 el dressing balsamico
- 1 teen knoflook
Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.
- 2 el traditionele olijfolie
- 600 g verse spinazie
Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min.
- 100 g verse groene pesto
Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.