bewaar
Tortellini met pestospinazie
Tortellini met pestospinazie
bewaar

Tortellini met pestospinazie

Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

25 min. bereiden
111waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tortellini ai formaggi

2 bollen

mozzarella

600 g

tomaat

5 el

dressing balsamico

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

100 g

verse groene pesto

Dit heb je nodig

  • wok

Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

Aan de slag

1

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.

2

Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min. Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.