bewaar
Tortellini met pestospinazie
Tortellini met pestospinazie
bewaar

Tortellini met pestospinazie

Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

25 min. bereiden
115waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

tortellini ai formaggi

2 bollen

mozzarella

600 g

tomaten

5 el

dressing balsamico

1 teen

knoflook

2 el

traditionele olijfolie

600 g

verse spinazie

100 g

verse groene pesto

Dit heb je nodig

  • wok

Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

Aan de slag

1

Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in blokjes. Snijd de tomaten in partjes en meng met de dressing. Snijd de knoflook in plakjes.

2

Verhit de olie in de wok en fruit de knoflook. Voeg de spinazie in delen toe en roerbak 2 min. Schep de pesto en mozzarella door de spinazie en serveer met de tortellini en tomatensla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortellini met pestospinazie

Pasta gevuld met kaas, zonder vlees en vis.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig