Soep met tor­tel­li­ni & crou­tons

Extra bijzonder aan deze soep zijn de zelfgemaakte croutons.

(53) ???summary.waardeer???
italiaans hoofdgerecht Extra bijzonder aan deze soep zijn de zelfgemaakte croutons. 4 personen
2 53

Advertentie

???ingredients???

4 personen

???scalable.recipe.disclaimer??? ???scalable.recipe.disclaimer.link.text???

Advertentie

???preparation???

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kook de tortellini 10 min. in ruim water. Verhit de olie in een wok. Roerbak de roerbakmix 4 min. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.
  2. Snijd de ciabatta in sneetjes. Bestrijk de sneetjes ciabatta met de pesto en ricotta en halveer ze. Maal er wat peper over en leg op de bakplaat. Zet de croutons ca. 5 min. onder de hete grill. Giet de tortellini af en voeg toe aan de soep. Breng op smaak met peper.
  3. Schep de soep in 4 kommen of diepe borden. Leg in elke kom of op elk bord een paar croutons. Serveer de rest van de croutons er apart bij.

serveertip:

Extra Italiaans: wat blaadjes basilicum in de soep.

Advertentie

???nutritionalvalues.voedingswaarden??? ???nutritionalvalues.eenpersoonsportie???
  • energie 685 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 84 g
  • vet 27 g
    ???nutritionalvalues.waarvanVerzadigd??? 8 g
  • natrium 2.320 mg
  • vezels 8 g
???tags???
???to-be-seen-in???

Soep met tortellini & croutons

???stepbystep.overview.terug???

???scalable.recipe.disclaimer??? ???scalable.recipe.disclaimer.link.text???

Soep met tor­tel­li­ni & crou­tons

1
1
  • 220 g Grand'Italia tortellini ai formaggi

Verwarm de ovengrill voor. Kook de tortellini 10 min. in ruim water.

2
2
  • 2 el traditionele olijfolie
  • 600 g verse Italiaanse roerbakgroente
  • 1½ liter groentebouillon van tablet

Verhit de olie in een wok. Roerbak de roerbakmix 4 min. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook.

3
3
  • 1 verse ciabatta
  • 90 g pesto rosso
  • 125 g Galbani ricotta

Snijd de ciabatta in sneetjes. Bestrijk de sneetjes ciabatta met de pesto en ricotta en halveer ze. Maal er wat peper over en leg op de bakplaat.

4
4

Zet de croutons ca. 5 min. onder de hete grill. Giet de tortellini af en voeg toe aan de soep. Breng op smaak met peper.

5
5

Schep de soep in kommen of diepe borden. Leg in elke kom of op elk bord een paar croutons. Serveer de rest van de croutons er apart bij.

serveertip:

Extra Italiaans: wat blaadjes basilicum in de soep.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.