bewaar
Mosterdvisschotel
Mosterdvisschotel
bewaar

Mosterdvisschotel

10 min. bereiden
25 min. wachten
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

voorgekookte aardappelschijfjes

zout en peper

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

1 bekertje

crème fraîche

2 eetlepels

Dijonmosterd

100 ml

witte wijn

1 zak

gemengde sla

6 eetlepels

tuinkruiden sladressing

Dit heb je nodig

  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Helft van aardappelschijfjes op bodem van ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Roodbaarsfilet erop leggen. Rest van aardappelschijfjes erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Crème fraîche losroeren met mosterd, wijn, zout en peper en over aardappelschijfjes schenken. Schaal in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sla met dressing mengen. Schotel serveren met sla.