Mos­terd­vis­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 445 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(45) waardeer
frans hoofdgerecht 4 personen
3 45

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Helft van aardappelschijfjes op bodem van ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Roodbaarsfilet erop leggen. Rest van aardappelschijfjes erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Crème fraîche losroeren met mosterd, wijn, zout en peper en over aardappelschijfjes schenken. Schaal in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sla met dressing mengen. Schotel serveren met sla.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 445 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.