Mosterdvisschotel

Advertentie
Ingrediënten
- 1 pak voorgekookte aardappelschijfjes (700 g)
- zout en peper
- 2 schaaltjes roodbaarsfilet (a ca. 200 g)
- 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
- 2 eetlepels Dijonmosterd (potje a 215 g)
- 100 ml witte wijn
- 1 zak gemengde sla (200 g)
- 6 eetlepels tuinkruiden sladressing (fles a 450 ml)
Keukenspullen
- ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Helft van aardappelschijfjes op bodem van ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Roodbaarsfilet erop leggen. Rest van aardappelschijfjes erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Crème fraîche losroeren met mosterd, wijn, zout en peper en over aardappelschijfjes schenken. Schaal in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sla met dressing mengen. Schotel serveren met sla.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 445 kcal
- eiwit 28 g
- koolhydraten 33 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g