Tuinbonensalade
610 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
10
660 g
80 g
200 g
2 el
9 el
200 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 34-35 - 2001 week 34-35
Snijd de zwarte olijven in plakjes en laat de witte tuinbonen uitlekken. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Verdeel de sla, olijven, kaas en tuinboontjes over borden. Maak een dressing van het citroensap, olie en peper en zout naar smaak. Besprenkel de rest van de olie over de sneetjes brood. Rooster het brood ca. 2 min. in het midden van de oven op een bakplaat. Schenk de dressing over de salade. Serveer de salade met de geroosterde sneetjes brood.
Tuinbonensalade

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de zwarte olijven in plakjes en laat de witte tuinbonen uitlekken. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Verdeel de sla, olijven, kaas en tuinboontjes over borden. Maak een dressing van het citroensap, olie en peper en zout naar smaak. Besprenkel de rest van de olie over de sneetjes brood. Rooster het brood ca. 2 min. in het midden van de oven op een bakplaat. Schenk de dressing over de salade. Serveer de salade met de geroosterde sneetjes brood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
10 zwarte olijven zonder pit
660 g witte tuinboontjes extra fijn
80 g jonge bladsla
200 g witte kaasblokjes
2 el citroensap
9 el traditionele olijfolie
200 g Allison-brood




