bewaar
Geroerbakte broccoli met peppadew
Geroerbakte broccoli met peppadew
bewaar

Geroerbakte broccoli met peppadew

30 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

400 g

kipfilet

2 tl

paprikapoeder

4 el

olijfolie

2 tenen

knoflook

1

rode ui

2 x 300 g

broccoli

½ pot

peppadew pepers

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi ondertussen de kip met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit 2 el olie in een wok en bak de kip met 1 teen knoflook in 7 min. gaar. Neem uit de pan en houd apart.

2

Laat ondertussen de pepers uitlekken boven een kom, bewaar het vocht. Halveer de pepers. Doe de rest van de olie in de wok en fruit de ui met de resterende knoflook 1 min. Voeg de broccoli toe en roerbak op hoog vuur in ca. 4 min. beetgaar. Voeg halverwege de pepers toe en bak mee. Voeg 4 el vocht van de pepers met de kip toe aan de broccoli. Breng op smaak met zout.