bewaar
Gehaktbrood en peppadew
Gehaktbrood en peppadew
bewaar

Gehaktbrood en peppadew

20 min. bereiden
25 min. wachten
57waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 sneetjes

witbrood

100 ml

halfvolle melk

4

braadworsten

½ pot

peppadew pepers

1 zak

aardappelpartjes

2 x 300 g

broccoli

Dit heb je nodig

  • bakpapier, ovenschaal (20 x 15 cm)

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Week het brood 2 min. in de melk. Verwijder ondertussen het vel van de worst. Knijp het brood uit en kneed dit door het worstvlees. Schep voorzichtig de peppadews erdoor. Vorm een brood van het mengsel en leg het in de ovenschaal. Bak het gehaktbrood 25 min. in het midden van de oven.

2

Verdeel ondertussen de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 20 min. boven in de oven goudbruin en gaar.

3

Verdeel de broccoli in roosjes, schil de steel en snijd deze in plakjes. Kook de roosjes en de plakjes broccoli in 5 min. beetgaar. Snijd het gehaktbrood in plakken en serveer met de aardappelpartjes en broccoli.

algemeenVoeg eens 3 uitgelekte el peppadew toe aan geroerbakte kip en verse oosterse wokgroente (zak 400 g).