bewaar
Italiaanse bonengratin
Italiaanse bonengratin
bewaar

Italiaanse bonengratin

20 min. bereiden
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

runderchipolata

2 el

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakmix

1 bakje

cherry tomaten

2 potten

witte bonen

1 bakje

basilicum

2 zakjes

mozzarella

50 g

Grana Padano (kaas)

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 250 °C. Snijd de runder­chipolata in stukken van 5 cm en bak ze in de olie in 2 min. rondom bruin. Bak de roerbakmix nog 3 min. mee. Schep regelmatig om.

2

Halveer ondertussen de tomaten en spoel de bonen af. Voeg ze toe aan het vlees en de roerbakmix en warm nog 2 min. door. Voeg het basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ingevette ovenschaal.

3

Verdeel de mozzarella over de schotel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet in de oven en laat in ca. 15 min. goudbruin worden.

tip

Gratineren

Instructievideo - 00:39 min.