bewaar
Italiaanse bonengratin
Italiaanse bonengratin
bewaar

Italiaanse bonengratin

20 min. bereiden
73waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

runderchipolata

2 el

olijfolie

1 zak

Italiaanse roerbakmix

1 bakje

cherry tomaten

2 potten

witte bonen

1 bakje

basilicum

2 zakjes

mozzarella

50 g

Grana Padano (kaas)

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 250 °C. Snijd de runder­chipolata in stukken van 5 cm en bak ze in de olie in 2 min. rondom bruin. Bak de roerbakmix nog 3 min. mee. Schep regelmatig om.

2

Halveer ondertussen de tomaten en spoel de bonen af. Voeg ze toe aan het vlees en de roerbakmix en warm nog 2 min. door. Voeg het basilicum toe en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ingevette ovenschaal.

3

Verdeel de mozzarella over de schotel en bestrooi met de geraspte kaas. Zet in de oven en laat in ca. 15 min. goudbruin worden.

Gratineren

Instructievideo - 00:39 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse bonengratin

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig