bewaar
Pastasalade met salami en pesto
Pastasalade met salami en pesto
bewaar

Pastasalade met salami en pesto

Bijzondere combi met karbonade en salami.

20 min. bereiden
47waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

schouderkarbonade

2 el

traditionele olijfolie

1

ui

200 g

salami

½

bloemkool

250 g

verse tagliatelle

75 g

rucola

125 g

verse groene pesto

Bijzondere combi met karbonade en salami.

Aan de slag

1

Snijd de schouderkarbonade, de salami in blokjes. Snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan, bak hierin de schouderkarbonade, salami en ui. Snijd ondertussen de roosjes van de broccoli af. Kook de bloemkoolroosjes in 8 min. beetgaar in een laagje water met zout. Giet af en laat afkoelen.

2

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en laat een beetje afkoelen. Verdeel de rucola over 4 borden en lepel de helft van de pesto er overheen. Schep de rest van de pesto door het salamimengsel. Verdeel de pasta over de borden en schep het salamimengsel er op.