bewaar
Italiaanse pastasalade met salami
Italiaanse pastasalade met salami
bewaar

Italiaanse pastasalade met salami

Schijnt het zonnetje? Maak deze goedgevulde salade voor op de picknicktafel!

25 min. bereiden
72waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

fusilli tricolore

300 g

verse sperziebonen

1

rode paprika

1

ui

240 g

zwarte olijven zonder pit

200 g

salami

190 g

gemarineerde artisjokharten

100 g

Italiaanse pesto-dressing

Schijnt het zonnetje? Maak deze goedgevulde salade voor op de picknicktafel!

Aan de slag

1

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook 6 min.

2

Snijd de paprika in blokjes. Snipper de ui. Snijd de olijven in plakjes. Snijd de helft van de salami in reepjes.

3

Giet de fusilli af. Spoel af met koud water en laat uitlekken. Schep de fusilli, groenten, olijven, salamireepjes en dressing door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Rol de rest van de salami op. Leg op de salade en serveer.

tip

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.