bewaar
Eenpans-pasta pesto met bloemkool
Eenpans-pasta pesto met bloemkool
bewaar

Eenpans-pasta pesto met bloemkool

Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!

15 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

fusilli tricolori

1 kg

bloemkool

220 g

mozzarella

80 g

verse groene pesto

2 el

extra vierge olijfolie

30 g

rucola

Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!

Aan de slag

1

Kook de pasta in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes van ca. 2 cm. Kook de laatste 3 min. mee met de pasta. Giet de pasta en bloemkool af.

3

Doe de pasta en bloemkool terug in de pan en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes.

4

Zet het vuur uit en schep de pesto, olie, mozzarella en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.

algemeenGebruik de overige rucola voor op een broodje of in een salade.

Eenpans-pasta pesto met bloemkool 

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Eenpans-pasta pesto met bloemkool

Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig