bewaar
Penne met bloemkool en braadworst
Penne met bloemkool en braadworst
bewaar

Penne met bloemkool en braadworst

20 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkoren penne

1

bloemkool

3 el

olijfolie

4

braadworsten

75 g

boerenkaas

1 blik

tomatenblokjes

4 el

zwarte olijven

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg halverwege de bloemkool toe. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de braadworst in ca. 6 min. gaar. Rasp ondertussen de kaas en verwarm de tomatenblokjes in een steelpan. Giet de pasta en de bloemkool af en voeg de rest van de olie toe. Verdeel de pasta en de bloemkool over 4 borden. Verdeel het vlees en de tomaten erover. Bestrooi met de kaas en garneer met de olijven.

algemeenRecepten winnaar De Tas week 27: Marianne Blom.