bewaar
Penne met tonijn en tuinbonen
Penne met tonijn en tuinbonen
bewaar

Penne met tonijn en tuinbonen

20 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

1 el

olijfolie

1

ui

1 pot

pastasaus

1 pak

tuinbonen

1 blik

artisjokharten

2 blikken

tonijn

2 el

zwarte olijven

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de pastasaus toe en verwarm de saus op laag vuur 3-4 min., roer regelmatig.

2

Ontdooi de tuinbonen in een vergiet onder stromend warm water. Voeg toe aan de pastasaus en verwarm ze 1-2 min. Voeg de artisjokharten, de tonijn en de olijven toe en verwarm nog 2-3 min. tot de saus goed warm is en de tuinbonen beetgaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de penne over 4 borden en schep er de pastasaus op.