bewaar
Penne met tuinbonen en pijnboompitten
Penne met tuinbonen en pijnboompitten
bewaar

Penne met tuinbonen en pijnboompitten

30 min. bereiden
74waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenpenne

½ zakje

pijnboompitten

3 el

traditionele olijfolie

1

ui

350 g

prei

350 g

Garden Gourmet fijngehakt

300 g

diepvries fijne tuinbonen

400 g

tomatenblokjes

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge wok de pijnboompitten goudbruin, schep ze af en toe om. Laat ze afkoelen op een bordje.

2

Snipper de ui en snijd de prei in ringen. Verhit de olie in de wok en roerbak de ui, de prei en het fijngehakt 3 min. Voeg de tuinboontjes en de tomatenblokjes toe en verwarm het geheel, onder af en toe omscheppen, op het laagste vuur nog 5 min.

3

Breng het gerecht op smaak met peper en zout. Schep de penne en de pijnboompitten door de saus en serveer het gerecht in 4 diepe borden.