bewaar
Spaghettini met vegetarische gehaktsaus
Spaghettini met vegetarische gehaktsaus
bewaar

Spaghettini met vegetarische gehaktsaus

30 min. bereiden
39waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

350 g

winterpeen

350 g

bleekselderij

2 el

traditionele olijfolie

175 g

Garden Gourmet fijngehakt

520 g

sugo piccante tomatensaus in pot

300 g

spaghettini

75 g

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Snipper de ui. Snijd de winterpeen in halve plakjes en de bleekselderij in boogjes. Roerbak de groenten 5 min. in de olie.

2

Schep het fijngehakt erbij en roerbak 2 min. Voeg de sugo Piccante toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Kook ondertussen de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de saus op smaak met peper en zout en schep de spaghettini erdoor.

3

Bestrooi het gerecht met de kaas en serveer direct.