bewaar
Spaghettini-auberginetaart
Spaghettini-auberginetaart
bewaar

Spaghettini-auberginetaart

30 min. bereiden
45 min. wachten
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

aubergines

4 eetlepels

olijfolie

300 g

spaghettini

2 pakjes

mozzarella

1 pot

sugo traditionale

1 zakje

geraspte oude kaas

4 eetlepels

knoflookdressing

1 zak

gemengde sla

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

  • taart- of springvorm doorsnede 24 à 26 cm

Aan de slag

Aubergines in plakken snijden. Olie in grote koekenpan verhitten en aubergine 3 min. bakken. Aubergine met mespunt zout bestrooien. Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Oven voorverwarmen op 200 °C. Mozzarella in plakken snijden. Ingevette springvorm met aubergineplakken bekleden. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met helft van pastasaus en helft van beide kaassoorten beleggen. Rest van auberginepakken erover verdelen. Een derde van spaghettini erop scheppen. Met rest van pastasaus, rest van kaas en rest van spaghettini afdekken. Springvorm met aluminiumfolie bedekken en in midden van oven ca. 45 min. bakken. Taart uit oven 5 min. laten rusten. Dressing door salade scheppen.