Spaghettini met makreelsaus

hoofdgerecht
4 personen
2
18
Advertentie
Ingrediënten
- 300 g spaghettini
- 1 pakje gerookte makreelfilet (à 200 g Ouwehand)
- 2 el olijfolie
- 1 zak panklare prei (500 g)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- ½ el Italiaanse keukenkruiden
- zout en peper
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Vel van makreel verwijderen en visvlees in stukjes verdelen. In braadpan olie verhitten. Prei ca. 3 minuten bakken. Tomatenblokjes en kruiden toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes laten koken. Makreel toevoegen en even meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Spaghettini serveren met makreelsaus en bestrooien met kaas.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 650 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 61 g
- vet 31 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 44-45