Italiaanse karbonades met spaghettini
795 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
1 doosje
4 eetlepels
4
1
1 pak
1 blik
1 mespunt
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 32-33 - 2006 week 32-33
Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Driekwart van kruiden met 2 el olie mengen. Karbonades met kruidenmengsel insmeren. Koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en karbonades in ca. 15 min. aan beide kanten gaarbakken. Ui pellen en snipperen. Sperziebonen in 6 min. gaarkoken. In braadpan rest van olie verhitten. Ui 2 min. fruiten. Tomaten, rest van kruiden en mespunt suiker erdoor roeren en 2 min. meewarmen. Spaghettini afgieten. Tomatenmengsel erdoor scheppen. Spaghettini met zout en peper op smaak brengen. Spaghettinischotel met sperziebonen en karbonades serveren.
Italiaanse karbonades met spaghettini

hoofdgerecht
4 personen
795 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Driekwart van kruiden met 2 el olie mengen. Karbonades met kruidenmengsel insmeren. Koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en karbonades in ca. 15 min. aan beide kanten gaarbakken. Ui pellen en snipperen. Sperziebonen in 6 min. gaarkoken. In braadpan rest van olie verhitten. Ui 2 min. fruiten. Tomaten, rest van kruiden en mespunt suiker erdoor roeren en 2 min. meewarmen. Spaghettini afgieten. Tomatenmengsel erdoor scheppen. Spaghettini met zout en peper op smaak brengen. Spaghettinischotel met sperziebonen en karbonades serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g spaghettini
1 doosje Italiaanse kruidenmix
4 eetlepels olijfolie
4 schouderkarbonades
1 ui
1 pak sperziebonen zeer fijn
1 blik tomatenblokjes
1 mespunt suiker




