Italiaanse karbonades met spaghettini

795 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

2006 week 32-33 - 2006 week 32-33

Aan de slag

  1. Spaghettini volgens gebruiksaanwijzing koken. Driekwart van kruiden met 2 el olie mengen. Karbonades met kruidenmengsel insmeren. Koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en karbonades in ca. 15 min. aan beide kanten gaarbakken. Ui pellen en snipperen. Sperziebonen in 6 min. gaarkoken. In braadpan rest van olie verhitten. Ui 2 min. fruiten. Tomaten, rest van kruiden en mespunt suiker erdoor roeren en 2 min. meewarmen. Spaghettini afgieten. Tomatenmengsel erdoor scheppen. Spaghettini met zout en peper op smaak brengen. Spaghettinischotel met sperziebonen en karbonades serveren.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse karbonades met spaghettini

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig