bewaar
Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus
Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus
bewaar

Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus

20 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghettini

1

rode ui

2 eetlepels

olijfolie

1 blik

tomatenblokjes

1

sinaasappel

1 eetlepel

witte basterdsuiker

½ zakje

verse koriander

2 bakjes

zalmsteak

Aan de slag

Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui zachtjes fruiten. Tomaatblokjes toevoegen en saus in ca. 8 minuten laten indikken. Intussen sinaasappel schoonboenen, van schil 2 eetlepels raspen. Sinaasappel uitpersen. Suiker, geraspte sinaasappelschil en koriander toevoegen aan tomatenmengsel en nog ca. 2 minuten zachtjes koken. Sap toevoegen en nog ca. 5 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Zalmsteaks verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spaghettini mengen met saus. Serveren met zalmsteaks.