Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus

565 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui zachtjes fruiten. Tomaatblokjes toevoegen en saus in ca. 8 minuten laten indikken. Intussen sinaasappel schoonboenen, van schil 2 eetlepels raspen. Sinaasappel uitpersen. Suiker, geraspte sinaasappelschil en koriander toevoegen aan tomatenmengsel en nog ca. 2 minuten zachtjes koken. Sap toevoegen en nog ca. 5 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Zalmsteaks verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spaghettini mengen met saus. Serveren met zalmsteaks.

Spaghettini met zalm en sinaasappelsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig