Spaghettini met gerookte zalm
Handig voor een drukke avondspits: deze spaghettini staat razendsnel op tafel.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g spaghettini
- 2 courgettes
- 15 g verse basilicum
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g gerookte zalmsnippers (bakje)
- 2 el pesto alla Genovese
- 65 g crème fraîche
Advertentie
Bereiden
- Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing. Was de courgettes schoon en snijd in blokjes snijden. Snijd het basilicum in reepjes.
- Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee. Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.
combinatietip:
Lekker met tomatensalade.

Brunoise snijden
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 63 g
-
vet 21 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 680 mg
- vezels 3 g
Ook te zien in
Spaghettini met gerookte zalm
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Spaghettini met gerookte zalm
- 300 g spaghettini
Bereid de spaghettini volgens de gebruiksaanwijzing.
- 2 courgettes
- 15 g verse basilicum
- 2 el traditionele olijfolie
- 200 g gerookte zalmsnippers
- 2 el pesto alla Genovese
- 65 g crème fraîche
Verhit in een braadpan olie en bak de courgette in ca. 5 min. beetgaar. Voeg de zalm, pesto en crème fraîche toe en verwarm even mee.
Serveer de spaghettini met zalm-courgettemengsel en bestrooi met basilicum.
combinatietip:
Lekker met tomatensalade.