bewaar
Schnitzels met salade
Schnitzels met salade
bewaar

Schnitzels met salade

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

eieren

1 bak

aardappelpuree

3 el

olijfolie

4

wienerschnitzels

1 zak

andijvie

2

uien

2 el

mayonaise

Aan de slag

Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of verwarm in een koekenpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca. 10 min. gaar. Keer voortdurend. Doe de andijvie in een kom. Voeg de ui en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het ei over de andijvie en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree. Lekker met stukjes tomaat.

tip

algemeenRecepten winnaar De Tas week 26: Hanneke Swartjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.