bewaar
Tartaartje met Griekse salade
Tartaartje met Griekse salade
bewaar

Tartaartje met Griekse salade

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6 el

traditionele olijfolie

700 g

aardappelschijfjes

4

rundertartaar

100 g

fijngesneden ijsbergsla

2

tomaten

1

ui

½

komkommer

100 g

salade kaasblokjes

Aan de slag

1

Verhit 1/3 van de olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 8-10 min. goudbruin. Leg de eerste 5 min. een deksel op de pan. Verhit 1/3 olie in een koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.

2

Meng ondertussen de ijsbergsla, de tomaten, de ui en de komkommer met de rest van de olie in een schaal. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaasblokjes.

3

Verdeel de aardappelschijfjes en de tartaartjes over 4 borden en serveer met de Griekse salade.

tip

algemeenBestrooi de aardappelschijfjes met 2 tl paprikapoeder en bak ze nog 1 min.