bewaar
Kruidig tartaartje met gewokte groenten
Kruidig tartaartje met gewokte groenten
bewaar

Kruidig tartaartje met gewokte groenten

30 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1 el

diepvries bieslook

1

courgette

4

rundertartaar

900 g

vastkokende aardappel

300 g

worteltjes

5 el

traditionele olijfolie

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Snijd de ui fijn en de courgette in halve plakjes. Meng de helft van de ui met de bieslook en breng op smaak met peper en zout. Wentel de tartaartjes door dit mengsel en druk goed aan. Kook de aardappelen 10 min. Halveer de worteltjes en kook ze 10 min. Snijd de rest van de ui in partjes.

2

Giet de aardappelen af en snijd ze in dikke plakken. Giet de worteltjes af. Verhit 4 el olie in een wok en roerbak de aardappelen ca. 10 min. Voeg dan de worteltjes, de rest van de ui en de courgette toe en roerbak nog 5 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit een grillpan voor. Bestrijk de tartaartjes aan beide kanten voorzichtig met de rest van de olie en gril ze 4-5 min. per kant. Serveer met de gewokte groenten.