bewaar
Gegrilde karbonade met frisse salade
Gegrilde karbonade met frisse salade
bewaar

Gegrilde karbonade met frisse salade

20 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 schaal

trostomaten

6

gurkenviertel

1

ui

3 el

sladressing bieslook

4 grote

grote iets kruimige aardappelen

2 schaaltjes

ribkarbonades

2 el

olijfolie

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

1

Meng de tomaten, de augurken en de ui in een schaal. Voeg de sladressing toe en peper en zout naar smaak.

2

Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.

3

Bestrijk ondertussen de karbonades met de olie en bestrooi ze met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de karbonades in 5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de salade bij. Serveer met de gepofte aardappelen.

Vlees grillen

Instructievideo - 00:39 min.