bewaar
Stokje beenham & bieslookboter
Stokje beenham & bieslookboter
bewaar

Stokje beenham & bieslookboter

15 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

1

pistoletje

1 el

bieslook

10 g

boter

½

gele paprika

1 plak

gebraden beenham

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C en bak het pistoletje af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Meng ondertussen de bieslook door de boter en breng op smaak met peper en zout.

3

Halveer het pistoletje en snijd open. Laat een beetje afkoelen. Bestrijk het stokbrood met de bieslookboter en verdeel de paprika en ham erover.

algemeenDe overige pistoletjes kun je invriezen. Je kunt deze lunch maximaal 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik in een bewaardoos of broodtrommel. Snijd de rest van de paprika in reepjes, wikkel in vershoudfolie en stop in de broodtrommel.

algemeenBieslook is lekker door een salade. Kijk voor recepten op ah.nl/allerhande.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.