bewaar
Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham
bewaar

Paasbroodjes met gerookte zalm, kaas & beenham

Een feest op tafel.

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

320 g

paaseibolletje

½

komkommer

150 g

roomkaas met bieslook

85 g

rucola

2 plakken

Goudse belegen kaas 48+

55 g

gegrilde beenham

50 g

gerookte zalm

Een feest op tafel.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het breekbrood in z’n geheel in ca. 6-8 min. in het midden van de oven af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de halve komkommer in plakjes.

2

Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd die doormidden. Besmeer de onderste helften met de roomkaas en verdeel de sla erover. Beleg ¼ broodjes met kaas, ¼ broodjes met ham en ¼ broodjes met zalm. Verdeel de komkommerplakjes erover, leg de bovenste helften erop en serveer op een platte schaal.