bewaar
Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham
Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham
bewaar

Sterbrood met gerookte zalm, kaas & achterham

De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

1

witbrood in stervorm

75 g

AH Biologisch roomkaas naturel

4 plakken

belegen kaas

55 g

gerookte slagersachterham

100 g

gerookte zalm

½ bakje

Biologische tuinkers

De ster van het kerstontbijt: belegde broodjes voor het hele gezin.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak het brood in 6-8 min. af in het midden van de oven en laat afkoelen.

2

Breek het brood in 12 kleine broodjes en snijd de broodjes overlangs doormidden. Besmeer de onderste helft met de roomkaas, verdeel het verschillende beleg (kaas, ham en zalm) over de broodjes en bestrooi met de tuinkers. Leg de bovenkant erop en serveer op een platte schaal.

tip

bereidingstipDe aangegeven oventijden zijn bedoeld voor een elektrische oven. Het zijn indicaties, de exacte bereidingstijd varieert per oven.