bewaar
Tortillachips met snelle salsa's
Tortillachips met snelle salsa's
bewaar

Tortillachips met snelle salsa's

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

8 personen

4 el

pesto

2 bekertjes

crème fraîche

2 tenen

knoflook

6 el

olijfolie

2 bakjes

cherrytomaten

2

rode uien

1 bakje

platte peterselie

1 el

wittewijnazijn

2 zakken

tortilla chips

Aan de slag

1

Meng de pesto in een kom met de crème fraîche. Pers de tenen knoflook en roer door het pesto-crème fraîchemengesel. Voeg 3 el olie toe en breng op smaak met peper en zout.

2

Meng de tomaat in een andere kom met de ui en peterselie. Breng de tomatensalsa op smaak met de rest van de olie, azijn en peper en zout. Serveer de tortillachips met de pesto- en tomatensalsa.

tip

algemeenU kunt de salsa's 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast tot gebruik.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.