bewaar
Wortelsalade met gember en pistachenoten
Wortelsalade met gember en pistachenoten
bewaar

Wortelsalade met gember en pistachenoten

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

pistachenoten

2 tl

gember

2 el

wittewijnazijn

1 el

olijfolie extra vierge

1 tl

suiker

½ zak

winterpeen

1 bakje

koriander

Aan de slag

1

Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat afkoelen op een bord.

2

Maak in een schaal een dressing van de gember, de azijn, de olie en de suiker. Voeg de wortel en de koriander toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de pistachenoten.

algemeenDe gember op zonnebloemolie is ook lekker in roerbakgerechten. Voeg 1 el aan het vlees of de vis toe tijdens het bakken.