bewaar
Knakworstjes in filodeeg
Knakworstjes in filodeeg
bewaar

Knakworstjes in filodeeg

Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
117waarderingen

Ingrediënten

4 personen

25 g

ongezouten roomboter

4

runderknakworsten

4 vellen

diepvries filodeeg

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Met deze worstjes in knapperig deeg – eten met je handen! – scoor je gegarandeerd punten.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 ºC.

2

Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk een ontdooid vel filodeeg met wat gesmolten boter. Vouw het vel dubbel en bestrijk weer met gesmolten boter. Rol hier een knakworst in.

3

Herhaal dit voor de andere knakworsten en bak ze in ca. 20 min. goudbruin en knapperig.