bewaar
Kipfilet in filodeeg
Kipfilet in filodeeg
bewaar

Kipfilet in filodeeg

Snel, lekker en ‘impressive’. Voor als je – onverwacht – eters krijgt.

15 min. bereiden
20 min. oventijd
140waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 vellen

diepvries filodeeg

1

gele paprika

400 g

kipfilet

6 el

verse groene olijventapenade

½ el

traditionele olijfolie

Snel, lekker en ‘impressive’. Voor als je – onverwacht – eters krijgt.

Aan de slag

1

Leg het filodeeg onder een natte doek om uitdroging te voorkomen. Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Snijd de paprika en kipfilet in stukjes. Meng de paprika met de kip. Voeg de tapenade toe. Meng alles en breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Bestrijk de vellen filodeeg dun met olijfolie. Leg op elk vel een tweede vel. Verdeel het kipmengsel erover. Bestrijk rondom met nog wat olie en pak de kip in.

4

Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze in 20 min. goudbruin. Lekker met aardappelpuree en sperziebonen.

Filodeeg gebruiken

Instructievideo - 01:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kipfilet in filodeeg

Snel, lekker en ‘impressive’. Voor als je – onverwacht – eters krijgt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig