Amandelgelei met sinaasappel en lychees

225 kcal

30 min. bereiden, 3 uur wachten

3.1/5

(22)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • lage schaal (20 x 25 cm), ingevet


China - China

Aan de slag

  1. In kom met koud water gelatine 5 minuten weken. In steelpan 250 ml water met suiker aan de kook brengen en suiker al roerend oplossen. Gelatine uitknijpen en van vuur af al roerend in suikerwater oplossen. Melk en amandelessence erdoor roeren. Mengsel in schaal schenken en in koelkast in 2-3 uur laten opstijven.

  2. Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vliezen uitsnijden. Gelei in blokjes snijden en met sinaasappelpartjes en lychees over vier schaaltjes verdelen.

Wat vond je van dit recept?

Amandelgelei met sinaasappel en lychees

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig