bewaar
Rijst met zeevruchten
Rijst met zeevruchten
bewaar

Rijst met zeevruchten

30 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels

olie

1

ui

300 g

risottorijst

2 teentjes

knoflook

1

gedroogd chilipepertje

1

kippenbouillontablet

150 g

tuinerwten

2 bakjes

fruits de mer

4 takjes

peterselie

1

limoen

Aan de slag

In braadpan olie verhitten. Ui en rijst in 5 min. zachtjes glazig bakken. Knoflook erboven uitpersen. Peper en bouillontablet erboven verkruimelen, 700 ml water toevoegen en geheel aan de kook brengen. Rijst 10 min. onafgedekt zachtjes koken. Tuinerwten en fruits de mer erdoor scheppen. Rijst in nog 10 min. zachtjes gaar koken. Op smaak brengen met zout en peper. Peterselie erover strooien en limoenpartjes op rijst leggen.