bewaar
Salade met zeevruchten en kruidenolie
Salade met zeevruchten en kruidenolie
bewaar

Salade met zeevruchten en kruidenolie

25 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

grapefruit

1

avocado

1 theelepel

gemberpoeder

4 eetlepels

kruidenolie peterselie-knoflook

2 bakjes

fruits de mer

½ zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • glazen coupes

Aan de slag

Grapefruit halveren en partjes boven kom tussen vliezen uit snijden (sap bewaren). Avocado halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en zeevruchten 2 min. bakken. Grapefruit met sap, avocado, gemberpoeder, gebakken zeevruchten en rest van olie door elkaar scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Koriander fijnsnijden. Salade over vier glazen verdelen en met koriander garneren.