bewaar
Broccolisoep met zeevruchten
Broccolisoep met zeevruchten
bewaar

Broccolisoep met zeevruchten

30 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

2 teentjes

knoflook

800 g

broccoli

75 g

boter

1 flesje

basis voor groentesoep

2 bakjes

fruits de mer

125 ml

crème fraîche

1

meergranen stokbrood

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Aan de slag

Uien en knoflook pellen en snipperen. Broccoli schoonmaken, in roosjes en stelen in stukjes snijden. In grote soeppan ui en knoflook in 25 g boter fruiten. Basis voor groentesoep, 1 liter water en broccoli toevoegen en 10 min. zachtjes koken. Soep met staafmixer pureren en op smaak brengen met zout en peper. Vis erdoor scheppen. Soep over vier borden verdelen en in midden flinke lepel crème fraîche scheppen. Serveren met stokbrood en rest van boter.