bewaar
Tagliatelle met zeevruchten
Tagliatelle met zeevruchten
bewaar

Tagliatelle met zeevruchten

15 min. bereiden
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

(groene en witte) tagliatelle

2

uien

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

(olijf)olie

2 blikken

gepelde tomaten

1 eetlepel

(balsamico)azijn

1 theelepel

suiker

1 potje

zwarte olijvenplakjes

2 bakjes

fruits de mer

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken. Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken. Met rest van olijven garneren. Lekker met groene salade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tagliatelle met zeevruchten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig