bewaar
Tagliatelle met zeevruchten
Tagliatelle met zeevruchten
bewaar

Tagliatelle met zeevruchten

15 min. bereiden
53waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

(groene en witte) tagliatelle

2

uien

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

(olijf)olie

2 blikken

gepelde tomaten

1 eetlepel

(balsamico)azijn

1 theelepel

suiker

1 potje

zwarte olijvenplakjes

2 bakjes

fruits de mer

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken. Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken. Met rest van olijven garneren. Lekker met groene salade.