Quesadilla met witte kaas en tomaat

Advertentie
Ingrediënten
- 2 tomaten
- 1 wrap tortilla (pak a 4 stuks)
- 1 bakje witte kaas met olijven en knoflook in olie (150 g)
- ½ blik maïskorrels (150 g)
- 1 el jalapenopeperreepjes (pot a 225 g)
- 2 el guacamoledip (pot a 300 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tomaten wassen en in blokjes snijden. Tortilla aan één zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van witte kaas) bestrijken. Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, kaas, olijven, maïskorrels en jalapeños over tortilla verdelen. Tortilla dubbelklappen. Op middelhoog vuur quesadilla in ca. 5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren. Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 620 kcal
- eiwit 22 g
- koolhydraten 48 g
-
vet 38 g
waarvan verzadigd 0 g