bewaar
Tagliatelle met kabeljauw en tomaat
Tagliatelle met kabeljauw en tomaat
bewaar

Tagliatelle met kabeljauw en tomaat

10 min. bereiden
25 min. wachten
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

tagliatelle

1 doos

kabeljauwfilet

1 pot

(semi-gedroogde) tomaten in olie met kruiden

½ pot

zwarte olijven

1 doos

suikerpeultjes

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet

Aan de slag

Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.