Tagliatelle met kabeljauw en tomaat

640 kcal

10 min. bereiden, 25 min. wachten

3.3/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet


2006 week 06-07 - 2006 week 06-07

Aan de slag

  1. Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.

Wat vond je van dit recept?

Tagliatelle met kabeljauw en tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig