Tagliatelle met kabeljauw en tomaat
640 kcal
10 min. bereiden, 25 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1 doos
1 pot
½ pot
1 doos
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2006 week 06-07 - 2006 week 06-07
Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.
Tagliatelle met kabeljauw en tomaat

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
10 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Oven op 225° C voorverwarmen. Tagliatelle met weinig zout volgens gebruiksaanwijzing koken. Vis in ovenschaal leggen en met zout bestrooien. Tomaten afgieten en olie opvangen. Helft van tomaten fijnsnijden, met 2 el opgevangen olie mengen en over vis verdelen. Vis in midden van oven in 25 min. gaarbakken. Olijven afgieten. Peultjes in 3 min. beetgaar koken. Rest van tomaten, olijven en 4 el opgevangen olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Peultjes erop scheppen. Vis op peultjes leggen. Met peper bestrooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g tagliatelle
1 doos kabeljauwfilet
1 pot (semi-gedroogde) tomaten in olie met kruiden
½ pot zwarte olijven
1 doos suikerpeultjes
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 22 cm), ingevet




