bewaar
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
Tagliatelle puttanesca met kabeljauw
bewaar

Tagliatelle puttanesca met kabeljauw

25 min. bereiden
83waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

ui

1

aubergine

4 el

olijfolie

1 pot

pastasaus

250 g

tagliatelle

1 schaal

kabeljauwfilet

1 blik

tomatenblokjes

Aan de slag

Ui pellen en snipperen. Uiteinden van aubergine verwijderen en rest in kleine blokjes snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Aubergineblokjes enkele min. meebakken. Pastasaus toevoegen, pot omspoelen met klein beetje water en bij saus gieten. Geheel ca. 20 min. op laag vuur laten pruttelen. Intussen tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kabeljauwfilet in stukjes snijden en samen met tomaatblokjes laatste 5 min. mee verwarmen met saus. Tagliatelle serveren met puttanesca-vissaus.