bewaar
Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus
Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus
bewaar

Tagliatelle met salami en spinazie in tomatensaus

20 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

300 g

tagliatelle

1 blik

tomatenblokjes

1 pakje

pastasaus

½

goudsalami

1 teentje

knoflook

10

groene olijven zonder pit

1 zak

spinaziesla

Aan de slag

Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In hapjespan tomatenblokjes en pastasaus mengen en iets laten inkoken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Salami in droge koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur krokant uitbakken. Knoflookplakjes toevoegen en goudbruin fruiten. Van spinaziesla tweederde in gedeelten in tomatensaus laten slinken. Tagliatelle afgieten en met rest van spinaziesla, salami, knoflook en bakvet omscheppen. Tomatensaus over borden verdelen. Tagliatelle in cirkelvorm erop leggen en met peper bestrooien.